1. Koopgids
  2. kattenluik met chip

Top 10 beste kattenluiken met chip van 2024

Laatst bijgewerkt: 23 apr. 2024

Je hebt natuurlijk al een gevoel voor kwaliteit bij het kopen van het kattenluik met chip. Maar zou je er zeker van zijn dat je de beste selectie maakt? Wij weten dat je de beste keuze wilt maken en daarom stellen we de top 10 kattenluik met chip voor je klaar. We hebben onze lijst samengesteld na het beoordelen van verschillende producten, zo kunnen wij je garanderen dat onze lijst een goed beeld geeft van de beste kattenluik met chip. Lees snel verder om de beste kattenluik met chip te vinden!

Meer weten over welke kattenluiken met chip het verst hebben geschopt? Scroll naar onder op deze pagina om de top 10 te ontdekken. Hier vind je een zorgvuldig samengestelde lijst met de best presterende kattenluiken met chip, inclusief hun scores, kenmerken en gebruikersfeedback. Ontdek welke modellen de hoogste beoordelingen hebben ontvangen en waarom ze als topkeuzes worden aanbevolen.

Inhoudsopgave

Goedelieve
Goedelieve

Schrijfster

Hoi! Ik ben Goedelieve en ik ben een grote dierenliefhebber. Ik heb zelf twee katten en een hond en ik houd er van om over ze te schrijven. Gelukkig heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en ben ik nu betrokken bij huisdierbuddy als schrijfster waar ik je alles probeer bij te vertellen over de laatste nieuwe en beste producten voor huisdieren.

Top 10 kattenluiken met chip

Als dieren konden lezen, was dit waarschijnlijk de pagina die ze dagelijks zouden checken. Elke kattenluik met chip hier is eigenlijk een must want hieronder vind je de top 10 beste kattenluiken met chip van 1 tot 10 zoals deze verkozen zijn door de consument. Dit zijn de beste 10 die uit onze test naar reviews van klanten naar voren zijn gekomen. Vergelijk ze goed zodat je de beste keuze maakt! Ontdek gedetailleerde specificaties, prijsvergelijkingen en exclusieve voordelen van elk model om een weloverwogen aankoop te kunnen doen.

1. PetSafe Staywell Microchip Kattenluik

Dit luik is uitgerust met een unieke infrarood-sensor die de kat identificeert aan de hand van hun microchip. Deze technologie verzekert dat alleen jouw kat de deur openen. De geïntegreerde magnetische sluiting zorgt ervoor dat het luikje zich na het gebruik automatisch sluit, waardoor je er zeker van bent dat je huis beveiligd blijft. Het PetSafe kattenluikje is gemakkelijk te installeren aan de buitenkant van elk deur of muur. Het is ook weerbestendig, waardoor het luikje ook geschikt is voor buiten gebruik. Bovendien is het luikje flexibel, waardoor het perfect past bij zowel dunne als dikke muren. Met dit kattenluikje zal je kat altijd een veilige reis hebben! Het PetSafe Staywell Microchip kattenluikje biedt een uiterst betrouwbare en veilige manier om je kat toegang tot buiten te geven. Met zijn innovatieve infraroodsensor en geïntegreerde magnetische sluiting ben je er zeker van dat alleen jouw kat de deur openen. Bovendien is het luikje weerbestendig en flexibel, waardoor het perfect past bij zowel dunne als dikke muren. Met dit kattenluikje kan je kat altijd veilig naar buiten gaan!

2. Cat Mate Kattendeur Microchip 360

De Cat Mate Kattendeur Microchip 360 is ideaal voor huisdierenbezitters die gebruik willen maken van de nieuwste technologie om hun kat te identificeren en hun huis te beschermen. Deze kattendeur is eenvoudig in gebruik en draagbaar, waardoor u het overal mee naartoe kunt nemen. De Cat Mate Kattendeur Microchip 360 heeft een slimme technologie die de kat herkent door middel van de RFID-microchip die in de nek van de kat is ingebracht. Wanneer de kat de deur nadert, zal deze alleen opengaan voor uw eigen kat. Daarnaast heeft de deur een instelbare timer waarmee u het kattenluik kunt afsluiten tijdens de avonden en nachtelijke uren. De Cat Mate Kattendeur Microchip 360 is ook voorzien van een slimme, heldere LED-verlichting waarmee u kunt zien wanneer uw kat binnenkomt of vertrekt. Bovendien is hij voorzien van twee-weg luidsprekers waarmee u contact kunt opnemen met uw kat. Dit maakt het makkelijker om uw kat binnen te laten als hij verdwaald is of buiten is gebleven.

3. Sureflap Dierenluik Microchip S Kattenluik 20x20x7 cm

Het SureFlap Microchip Dierenluik is een kat- en hondentoegankelijke ingang die is ontworpen om alleen uw huisdier toe te laten. Het luik werkt met een microchip die al in de huid van uw huisdier is ingebracht en herkent de chip die in de huid van jouw huisdier is ingebed. Het luik is 20x20x7 cm groot, wat betekent dat het luik geschikt is voor katten en kleine honden. Het luik beschikt ook over een timer, waardoor u de toegang kunt beperken tot een bepaalde tijd. Bovendien is het luik voorzien van een automatisch sluiting die ervoor zorgt dat het luik na het verlaten van uw huisdier automatisch sluit. Het SureFlap Microchip Dierenluik is een innovatief product dat het u gemakkelijk maakt om uw kat of kleine hond binnen te laten. Het is een veilig en betrouwbaar product dat een betrouwbare herkenning biedt. Het luik is gemaakt van kunststof en is daardoor bestand tegen weersinvloeden. Het luik is ook gemakkelijk te monteren en heeft geen kabels of batterijen nodig. Met dit luik kun je er zeker van zijn dat alleen jouw huisdier jouw huis binnenkomt.

4. PetSafe Microchip - Kattenluik 12,2 x 23,9

Het Dierenluik Microchip van Petsafe is speciaal ontworpen voor katten. Het luik heeft een afmeting van 12,2 x 23,9 cm, waardoor het geschikt is voor katten van alle formaten. Het luik heeft een stijlvol design dat perfect aansluit bij de rest van je interieur. Daarnaast heeft het luik energiezuinige LED-verlichting, waardoor je kat altijd veilig naar binnen en naar buiten kan. Met het Dierenluik Microchip van Petsafe kun je de toegang tot je huis volledig personaliseren. Het luik is uitgerust met een geavanceerde microchip-technologie, waarmee je kat herkend wordt zodra hij of zij de deur nadert. De geavanceerde technologie betekent ook dat het luik alleen opengaat als je kat in de buurt komt, wat je huis tegen ongewenste gasten beveiligt. Bovendien is het luik ook voorzien van een magneetvergrendeling, waardoor ongewenste dieren geen toegang hebben.

5. Sureflap Microchip Huisdierluik Connect Bundel Kattenluik

Met het Microchip Huisdierluik Connect Bundel heb je alles wat je nodig hebt om jouw huis te beschermen tegen ongewenste kattenbezoekers. Het luik is voorzien van een magnetische sluiting, waardoor het luik automatisch opengaat als jouw kat erbij is. Daarnaast heeft het luik een ingebouwde motor, die het luik op afstand kan openen en sluiten. De mobiele app geeft je de mogelijkheid om bezoekers te blokkeren en toestemming te geven aan bekenden. Dankzij deze app kun je ook te weten komen wanneer je kat binnen is gekomen en waar hij of zij heen gaat. De app heeft ook een timer waarmee je het luik op vaste tijdstippen kunt openen of sluiten. Zo hoef je niet steeds thuis te zijn om te controleren of je kat binnen of buiten is. Het Microchip Huisdierluik Connect Bundel is een eenvoudig te installeren luik dat zorgt voor volledige controle over het binnen en buiten gaan van je kat. Praktische functies zoals de timer en de mobiele app maken het luik een must-have voor iedereen die een betrouwbare manier zoekt om het huis van jouw kat te beschermen.

6. Cat Mate 355 Super Selective Chip met disc Kattenluik

Met een eenvoudige timerfunctie kun je de toegang van je kat beheren en vergrendelen wanneer je weg bent of wilt dat hij binnen blijft. En omdat de vier-weg vergrendelbare deur volledig van kunststof is gemaakt, is hij licht, sterk en duurzaam. Bovendien is hij eenvoudig te installeren en is er geen elektriciteit nodig voor de bediening. De Cat Mate 355 Super Selective Chip Cat Flap geeft je kat de vrijheid om in en uit de deur te gaan zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over ongewenste bezoekers. Met deze kattenluik kun je alleen je eigen kat toestaan om toegang te krijgen tot je huis. Dankzij de ingebouwde timerfunctie kun je er ook voor zorgen dat je kat alleen toegang heeft tot het huis op specifieke tijden. De luik is gemaakt van sterk, duurzaam kunststof en is eenvoudig te installeren, waardoor je gemoedsrust hebt dat je kat altijd veilig is. De Cat Mate 355 Super Selective Chip Cat Flap is een handige toevoeging aan je huis en een must-have voor elke katbezitter.

7. PetSafe Petporte Smart Flap Kattenluik - 15,9 x 24,1 x 23,8 cm

Dit PetSafe PetPorte Smart Flap Kattenluik biedt uw kat een ongeëvenaarde vrijheid. Het is ontworpen om alleen uw kat binnen te laten, en geen andere dieren. Het heeft een slimme micro-chip die het luik kan herkennen en kan geactiveerd worden door maximaal 25 katten. Het luik is energie-efficiënt en maakt het niet uit welk soort materiaal de deur, muur of het raam is gemaakt. Het heeft een piepalarm dat actief wordt als uw kat binnen komt. Dit PetSafe PetPorte kattenluik heeft afmetingen van 15,9 x 24,1 x 23,8 cm en is geschikt voor katten tot 7 kg. U kunt de deur gemakkelijk installeren, zonder hulp van een vakman. Nu kunt u uw kat de vrijheid geven die hij of zij verdient.

8. SureFlap Microchip Kattenluik Connect M - 14 x 12 cm

SureFlap Microchip Kattenluik Connect M is een slimme oplossing voor uw katteneigenaar. Het luik herkent de unieke identificatiecode van uw huisdier en laat alleen dieren die u toestaat, binnen. Het luik kan ook worden ingesteld om tegelijkertijd meerdere dieren binnen te laten. Dankzij de connectiviteit met uw mobiele apparaat en het Sure Petcare-ecosysteem kunt u vanaf elke locatie toegang verlenen en controleren wie er naar binnen gaat. Het SureFlap Microchip Kattenluik Connect M is gemaakt van stevig kunststof dat bestendig is tegen weersinvloeden. Het heeft een slanke en stijlvolle look die perfect past bij elke deur. Het luik heeft een afmeting van 14 x 12 cm, waardoor het ook geschikt is voor kleinere deuren. Het luik is ook eenvoudig te installeren door middel van schroeven of dubbelzijdige tape. Bovendien is het luik energiezuinig, dus het heeft een lange levensduur van meer dan 3 jaar op 4 AA-batterijen. Het SureFlap Microchip Kattenluik Connect M is een innovatieve en betrouwbare oplossing om de toegang tot uw huis te controleren. Het luik is ontworpen om uw huisdier meer vrijheid, gemak en veiligheid te bieden, zonder al te veel moeite. Met de connectiviteit met uw mobiele apparaat bent u altijd op de.

9. SureFlap Microchip Kattenluik M - 12 x 14 cm

Het Microchip Kattenluik M is geschikt voor katten tot 7 kg. De maat van het kattenluik is 12 x 14 cm. Het kattenluik is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een waterdichte afdichting. Het kattenluik heeft een magnetische sluiting en is afsluitbaar met een sleutel. Het Microchip Kattenluik M werkt met uw kat's microchip of kattenmagneet. De microchip wordt herkend door het kattenluik en zorgt ervoor dat alleen uw kat de deur kan openen. U kunt tot 32 verschillende microchips of kattenmagneetprogrammeren. Zo kunt u ervoor zorgen dat alleen uw katten in uw huis kunnen komen. Bovendien heeft het kattenluik een timerfunctie waarmee u het kattenluik kunt programmeren op bepaalde tijden. Dit betekent dat uw kat alleen tijdens de door u ingestelde tijden toegang heeft tot het huis.

10. SureFlap Microchip Huisdierluik L - 18 x 17 cm

Dit SureFlap Microchip Huisdierluik is een klein, maar krachtig huisdierluik dat geschikt is voor katten tot 7 kg. Het luik maakt gebruik van de meest recente RFID-technologie om op basis van het microchipnummer van het huisdier te controleren of het luik open of gesloten moet zijn. Het luik zal alleen open gaan voor dieren met een chip die in de database staat. De installatie van het luik is eenvoudig en kan in een korte tijd worden voltooid. De behuizing is gemaakt van kunststof en is sterk en duurzaam. De deur is voorzien van een rubberen afdichting om warmte en kou buiten te houden. Het luik is 18 x 17 cm groot, wat betekent dat de kat er gemakkelijk doorheen kan. Het SureFlap Microchip Huisdierluik is een uitstekende keuze als u uw kat wilt beschermen tegen ongewenste bezoekers. Het luik biedt uw huisdier toegang tot buiten, terwijl het u de vrede van de geest geeft dat uw kat veilig is. Dankzij de RFID-technologie kunt u er ook zeker van zijn dat alleen uw huisdieren het luik kunnen openen.

Veelgestelde vragen over kattenluiken met chip

Uit ons onderzoek is naar voren gekomen dat de consument in zijn algemeen deze top 10 de beste kattenluiken met chip vindt. Zolang je de consument vertrouwt in de reviews, dan kan deze lijst niet anders dan betrouwbaar zijn.

Interesse om er eentje uit de top 10 aan te schaffen? Dit kun je doen door naar de kattenluik met chip in kwestie te gaan en dan te klikken op “Goedkoopste Deal”. Op deze manier ga je naar de webshop die de kattenluik met chip als goedkoopste online heeft staan.

De review over kattenluiken met chip komt voort uit ons onderzoek naar alle kattenluiken met chip die er online te vinden zijn. Deze reviews zijn geschreven door mensen die het product hebben uitgeprobeerd dus zij weten waar ze het over hebben. Alleen de beste 10 uit deze reviews komen op onze site.

Ons laatste woord over kattenluiken met chip

Nu dat je de top 10 producten hebt bestudeerd, kun je met een gerust hart een kattenluik met chip uitkiezen dat jouw behoefte zal bevredigen. Laat ons je geruststellen met het feit dat wij blijven werken om je kwaliteit te garanderen in alle producten die we aanbieden. Mocht je nog vragen beantwoord willen hebben over het kattenluik met chip of moet je nog aanpassingen doen aan je aankoop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hopen dat je weet dat je altijd bij ons terecht kunt voor een goede aankoop en de service die je verdient. Succes met het vinden van een kattenluik met chip dat bij jouw en je kat past.

Waar je op moet letten als je een kattenluiken met chip wilt kopen?

Een zeer gegronde vraag. Niemand wilt namelijk spijt krijgen van een aankoop, de moeite hoeven ondernemen om de kattenluik met chip terug te sturen of erger nog, dat de kattenluik met chip defect gaat buiten garantie. Vandaar dat we enkele tips hebben om een miskoop zoveel mogelijk te beperken. Let er bijvoorbeeld altijd op dat je koopt van een legitieme aanbieder. Via ons word je altijd doorverwezen naar een betrouwbare webshop. Let er bovendien op dat je niet te veel betaald voor de kattenluik met chip. Verschillende aanbieders verkopen voor verschillende prijzen, wij zoeken altijd de goedkoopste deal voor je uit dus als je via onze site wordt doorverwezen zit je goed.

Disclaimer: Wanneer je via onze site naar een externe webshop gaat om een van de kattenluiken met chip aan te kopen, krijgen wij een kleine commissie van de webshop. Wij krijgen niet betaald om bepaalde merken op onze site te zetten voor promotiedoeleinden. Dat bepalen alleen de reviews van consumenten. 

Gepubliceerd op: 17 nov. 2022

Wist je dat

Bijna 50% van de huishoudens in Nederland een huisdier heeft? En dat de helft van die huisdieren weer voor de helft uit katten bestaat?

 

Lees hieronder meer fun facts over huisdieren.