1. Koopgids
  2. gps tracker hond

Top 10 beste gps trackers voor honden van 2024

Laatst bijgewerkt: 23 apr. 2024

Heb je een hond en wil je graag weten waar hij/zij altijd is? Dan is een gps tracker hond de oplossing! Verzeker je ervan dat je hond veilig blijft, wat er ook gebeurt. Deze artikel zal je door de top 10 gps tracker hond helpen voordat je een definitieve keuze maakt. Hierdoor ben je in staat om wat extra informatie te krijgen over verschillende gps tracker hond voordat je een besluit neemt. Klaar om te beginnen? Laten we eens kijken welk gps tracker hond de beste kwaliteit heeft en welke voor jou optimaal is.

Meer weten over welke gps trackers voor honden het verst hebben geschopt? Scroll naar onder op deze pagina om de top 10 te ontdekken. Hier vind je een zorgvuldig samengestelde lijst met de best presterende gps trackers voor honden, inclusief hun scores, kenmerken en gebruikersfeedback. Ontdek welke modellen de hoogste beoordelingen hebben ontvangen en waarom ze als topkeuzes worden aanbevolen.

Inhoudsopgave

Goedelieve
Goedelieve

Schrijfster

Hoi! Ik ben Goedelieve en ik ben een grote dierenliefhebber. Ik heb zelf twee katten en een hond en ik houd er van om over ze te schrijven. Gelukkig heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en ben ik nu betrokken bij huisdierbuddy als schrijfster waar ik je alles probeer bij te vertellen over de laatste nieuwe en beste producten voor huisdieren.

Top 10 gps trackers voor honden

Als dieren konden lezen, was dit waarschijnlijk de pagina die ze dagelijks zouden checken. Elke gps tracker hond hier is eigenlijk een must want hieronder vind je de top 10 beste gps trackers voor honden van 1 tot 10 zoals deze verkozen zijn door de consument. Dit zijn de beste 10 die uit onze test naar reviews van klanten naar voren zijn gekomen. Vergelijk ze goed zodat je de beste keuze maakt! Ontdek gedetailleerde specificaties, prijsvergelijkingen en exclusieve voordelen van elk model om een weloverwogen aankoop te kunnen doen.

1. Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier IP67 Waterdicht

Met onze IP67 waterdichte GPS tracker zal je huisdier altijd veilig zijn, ook als hij door het water loopt. De tracker is voorzien van een krachtige batterij die tot 7 dagen meegaat. Je kunt de tracker gemakkelijk verbinden met je smartphone via Bluetooth. Zo krijg je altijd een bericht als je huisdier zich buiten de geconfigureerde zone bevindt. Onze GPS tracker voor honden en katten van Nuvance biedt je de perfecte oplossing voor al je zorgen. Je kunt de tracker eenvoudig installeren en configureren, en je huisdier zal er niet van merken. De tracker is waterbestendig, zodat je altijd zeker weet dat je viervoeter veilig is. Met de krachtige batterij kun je tot wel 7 dagen je huisdier volgen, en de SOS-functie voor noodgevallen maakt het helemaal af. Kies voor de Nuvance GPS tracker voor huisdieren en geef je huisdier de zorg en bescherming die hij verdient.

2. BJØRK Hondenhalsband Airtag Reflecterend - Verstelbaar 25 tot 40 cm Tracker- GPS Geschikt voor Apple Airtag Hondenriem

De BJØRK Hondenhalsband Airtag Reflecterend - Verstelbaar 25 tot 40 cm Tracker- GPS is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is geschikt voor honden van 25 tot 40 cm. De halsband is verstelbaar, zodat deze altijd goed past om de nek van uw hond. De halsband is gemaakt van stevig nylon en is voorzien van een comfortabele voering. Met de halsband blijft uw hond stijlvol én veilig!

3. Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden Donkerblauw

De Tractive GPS-hondentracker geeft je een volledig overzicht van je hond. De tracker is waterdicht en wordt geleverd met een donkerblauwe afwerking. Met de tracker kun je je hond 24/7 volgen, wat betekent dat je de locatie van je hond altijd kunt zien. Je kunt ook zien waar je hond is geweest en zien welke activiteiten hij of zij heeft gedaan. De tracker is uitgerust met een geavanceerd GPS-systeem waarmee je je hond kunt volgen tot een afstand van 3,7 km. De Tractive GPS-hondentracker is ook voorzien van een geofence-functie, waarmee je een virtuele grens kunt instellen waar je hond niet mag komen. Als je hond deze grens overschrijdt, krijg je een melding op je telefoon. De tracker heeft ook een verloren- en vindfunctie waarmee je de locatie van je hond gemakkelijk kunt vinden als hij of zij per ongeluk verdwaalt. Het batterijduur is ongeveer 2-5 dagen en je kunt het gemakkelijk opladen met een micro-USB-kabel. Met de Tractive GPS-hondentracker kun je altijd op de hoogte blijven van de activiteiten en de locatie van je hond. De tracker is waterdicht, heeft een geavanceerd GPS-systeem, en is uitgerust met een geofence- en verloren- en vindfunctie. Bovendien past de rubbere klem op de meeste halsbanden en hondentuigen. Koop een tracker, kies een abonnement en begin met het volgen van je hond met de gratis Tractive GPS-app.

4. Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden

Deze GPS tracker heeft een waterdichte behuizing en is gemakkelijk te bevestigen aan de halsband van je hond. Het is ook uitgerust met een LED-lampje dat je hond zichtbaar maakt in het donker en een anti-verlies-alarm dat je waarschuwt wanneer je dier verder dan een ingestelde afstand van je smartphone komt. Weenect Dogs 2 biedt je ook een unieke manier om je hond te monitoren. Je kunt zijn dagelijkse activiteiten opvolgen, zien waar hij heeft gelopen en welke routes hij heeft genomen. Dankzij de geavanceerde technologie kun je ook een virtuele muur instellen om je hond in een bepaald gebied te houden of om te voorkomen dat hij een bepaald gebied verlaat. Zo ben je altijd op de hoogte van de bewegingen van je hond.

5. Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden

De Tractive GPS-hondentracker is zeer gebruiksvriendelijk. Download de app en koppel de tracker met je telefoon. Volg je hond direct op je mobiele apparaat! De tracker heeft een breed scala aan functies: het stuurt een melding als je hond te ver wegloopt, je kunt een virtueel hek maken, je kunt de bewegingen en activiteiten van je hond volgen en je krijgt een locatiegeschiedenis. Ook krijg je een waarschuwing als je hond in een gebied komt dat je niet wilt dat hij of zij bezoekt. De Tractive GPS-hondentracker is waterdicht en stofdicht, dus je kunt het zonder zorgen laten dragen door je hond. De batterijduur is meer dan 5 dagen, zodat je hond voldoende tijd heeft om te spelen en te genieten. De tracker is ook uitgerust met een LED-licht dat je helpt om je hond in het donker te vinden. Met deze tracker vind je je hond altijd terug!

6. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond

Met deze mini GPS tracker krijg je altijd een exacte locatie waar je het ook bent. De tracker heeft een ingebouwde SIM-kaart die je met een paar eenvoudige stappen kunt instellen. Deze SIM-kaart is compatibel met alle mobiele netwerken en kan worden gebruikt om de locatie van het apparaat te traceren. Je kunt de GPS tracker ook gebruiken om je kinderen te volgen. Het apparaat is klein en licht en kan gemakkelijk in de kleding van je kind worden verstopt. Met de app op je telefoon kun je de locatie van je kinderen in realtime volgen. Ook kun je een melding ontvangen wanneer je kind buiten een specifiek gebied komt. De GPS tracker is ook geschikt voor dieren zoals katten en honden. Je kunt de locatie van je huisdier altijd volgen, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken. Met deze mini GPS tracker krijg je altijd een exacte locatie waar je ook bent. Je kunt de tracker gebruiken om de locatie van auto’s, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren te volgen. Het apparaat is klein en licht en kan gemakkelijk in de kleding van je kind worden verstopt. Ook kun je een melding ontvangen wanneer je kind buiten een specifiek gebied komt. De GPS tracker is ook ideaal voor het volgen van dieren zoals katten en honden. Je kunt de locatie van je huisdier altijd volgen, zodat je je geen zorgen meer hoe.

7. Key Finder -Sleutel Vinder- Sleutelzoeker- GPS Tracker -Gps Tracker Hond-Locatietracker met bluetooth 4.0- Key Tracker

Met de KeyFinder kunt u uw sleutels of huisdier overal ter wereld volgen. Dankzij de geavanceerde technologie en Bluetooth 4.0 krijgt u een real-time locatiebepaling. U ontvangt een melding als uw sleutel of huisdier buiten een bepaalde afstand komt. U hoeft dus nooit meer bang te zijn dat u uw sleutel of huisdier kwijtraakt. De KeyFinder is ook voorzien van een zoemend geluid, zodat u ook zonder de app de sleutels of huisdier makkelijk kunt vinden. U hoeft alleen op de knop te drukken om het geluid te activeren. De KeyFinder heeft ook een lange levensduur, dankzij de ingebouwde batterij die na een lading van slechts 2 uur maar liefst 6 maanden meegaat. Daarnaast is de KeyFinder waterdicht en stofbestendig. Zo kunt u er gerust mee naar buiten of in het water.

8. Novity® GPS Tracker Voor Kind Hond Fiets Kat Baggage Koffer Auto Vliegtuig Zonder Abonnement Volg systeem

Met deze tracker kun je verschillende voorwerpen zoals kinderen, huisdieren, koffers, auto's, fietsen en vliegtuigen volgen. Het heeft een IPX6-waterdichtheidsgraad, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je het apparaat in regenachtige omstandigheden gebruikt. De Novity® GPS-tracker is ook eenvoudig te installeren. Het heeft een ingebouwde batterij die je niet hoeft te vervangen. Het systeem is ook energie-efficiënt en heeft een lange standby-tijd. Je hoeft geen abonnement of maandelijkse vergoedingen te betalen. Je kunt de tracker eenvoudig verbinden met je mobiele apparaat via bluetooth. De gps-functie maakt het mogelijk om de locatie van het apparaat op afstand te monitoren en te beheren. Je kunt ook een alarm instellen als het apparaat buiten een bepaald gebied komt. Met de Novity® GPS-tracker kun je je dierbare voorwerpen zoals kinderen, huisdieren, fietsen, auto's en koffers overal ter wereld volgen. Het heeft een ingebouwde batterij die niet hoeft te worden vervangen. Je kunt de tracker eenvoudig koppelen met je mobiele apparaat via Bluetooth. Met de GPS-functie kun je de locatie van het apparaat op afstand monitoren en beheren. Je kunt ook een alarm instellen als het apparaat buiten een bepaald gebied komt. De waterdichte behuizing van het apparaat maakt het gebruik in regenachtige omstandigheden mogelijk. Dit is een effectief en betaalbaar systeem voor het.

9. Spotter® Huisdier GPS Tracker Hond Inclusief Prepaid Simkaart Activity Tracker Waterdicht - Kleine honden GPS tracker

De GPS tracker van Spotter® is waterdicht en gemaakt van stevig materiaal. U kunt de tracker eenvoudig om de halsband van uw huisdier bevestigen. De tracker is beschikbaar met een prepaid simkaart. U kunt deze direct activeren en gebruiken. Dankzij deze simkaart kunt u de locatie van uw huisdier altijd online volgen via uw smartphone. Ook kunt u zogenaamde ‘safe zones’ instellen. Als uw huisdier deze zone verlaat, krijgt u direct een melding op uw telefoon. Daarnaast kunt u ook uw huisdier in de gaten houden door middel van de activity tracker. U krijgt een melding als uw huisdier te veel of te weinig beweging maakt. Op deze manier kunt u uw huisdier direct controleren en erop toezien dat hij veilig is. U kunt de tracker ook gebruiken om uw huisdier te tracen als hij is verdwenen of gestolen. Op deze manier kunt u uw huisdier snel en gemakkelijk terugvinden. Met de Spotter® Huisdier GPS Tracker Hond Inclusief Prepaid Simkaart Activity Tracker Waterdicht - Kleine honden GPS tracker kunt u altijd en overal de locatie van uw huisdier volgen en controleren. U krijgt direct een melding als hij een bepaalde zone verlaat en u kunt zijn activiteiten in de gaten houden. Met deze kleine tracker (slechts 4 cm en 21 gram) haalt u de ideale gadget voor uw hond in huis. Meer dan 35.000 gebruikers gingen u voor en maakten al gebruik van deze tracker. Maak ook gebruik van deze gemakkelijke en betrouwbare GPS tracker.

10. Sinotrack Mini GPS Tracker Voor Kind Hond Kat Baggage Auto Zonder Abonnement Gratis Houder

De Sinotrack Mini GPS tracker is een krachtig apparaat dat ontworpen is om je te helpen bij het volgen van je kostbaarste bezittingen. Het is ontwikkeld met de laatste technologie en het is volledig draadloos, wat betekent dat het geen abonnement vereist. Het is klein en draagbaar, dus je kunt het gemakkelijk verplaatsen. Het komt ook met een gratis houder, waardoor je het gemakkelijk kunt bevestigen aan wat je ook maar wilt. De Sinotrack Mini GPS Tracker is heel makkelijk te gebruiken. U kunt de tracker koppelen aan uw smartphone of tablet met behulp van de gratis app. De app laat u ook toe om locatiegeschiedenissen bij te houden en stelt u in staat om meldingen te ontvangen wanneer het apparaat een bepaald gebied verlaat. De tracker heeft ook een geavanceerde routebewaking, waardoor u uw kind, huisdier of bagage kunt volgen, waar u ook bent. De Sinotrack Mini GPS Tracker is een krachtig en betrouwbaar apparaat dat u helpt om uw waardevolle bezittingen te volgen en te beschermen. Het is superdraagbaar, dus je kunt het verplaatsen en verbinden met wat je ook maar wilt. Bovendien krijg je een gratis houder bij je aankoop, waardoor je de tracker gemakkelijk aan je kind, huisdier of bagage kunt bevestigen.

Veelgestelde vragen over gps trackers voor honden

Uit ons onderzoek is naar voren gekomen dat de consument in zijn algemeen deze top 10 de beste gps trackers voor honden vindt. Zolang je de consument vertrouwt in de reviews, dan kan deze lijst niet anders dan betrouwbaar zijn.

Interesse om er eentje uit de top 10 aan te schaffen? Dit kun je doen door naar de gps tracker hond in kwestie te gaan en dan te klikken op “Goedkoopste Deal”. Op deze manier ga je naar de webshop die de gps tracker hond als goedkoopste online heeft staan.

De review over gps trackers voor honden komt voort uit ons onderzoek naar alle gps trackers voor honden die er online te vinden zijn. Deze reviews zijn geschreven door mensen die het product hebben uitgeprobeerd dus zij weten waar ze het over hebben. Alleen de beste 10 uit deze reviews komen op onze site.

Ons laatste woord over gps trackers voor honden

Met deze top 10 productenlijst heb je hopelijk de informatie de nodig hebben om een gps tracker hond uit te kiezen die aan jouw eisen voldoet. We hopen dat je met deze informatie in staat zult zijn een gps tracker hond aan te schaffen waar je lange tijd gebruik van kan maken. Mochten er nog vragen of twijfels bestaan, dan staan we je natuurlijk graag bij om deze te beantwoorden. Mocht je een gps tracker hond hebben gevonden waar je tevreden over bent, dan wensen wij je veel plezier met je nieuwe aankoop! Met jouw hond veilig en gezond op pad gaan is het belangrijkste element. Nu is het alleen zaak om elkaar in de gaten te houden. Veel plezier!

Waar je op moet letten als je een gps trackers voor honden wilt kopen?

Een zeer gegronde vraag. Niemand wilt namelijk spijt krijgen van een aankoop, de moeite hoeven ondernemen om de gps tracker hond terug te sturen of erger nog, dat de gps tracker hond defect gaat buiten garantie. Vandaar dat we enkele tips hebben om een miskoop zoveel mogelijk te beperken. Let er bijvoorbeeld altijd op dat je koopt van een legitieme aanbieder. Via ons word je altijd doorverwezen naar een betrouwbare webshop. Let er bovendien op dat je niet te veel betaald voor de gps tracker hond. Verschillende aanbieders verkopen voor verschillende prijzen, wij zoeken altijd de goedkoopste deal voor je uit dus als je via onze site wordt doorverwezen zit je goed.

Disclaimer: Wanneer je via onze site naar een externe webshop gaat om een van de gps trackers voor honden aan te kopen, krijgen wij een kleine commissie van de webshop. Wij krijgen niet betaald om bepaalde merken op onze site te zetten voor promotiedoeleinden. Dat bepalen alleen de reviews van consumenten. 

Gepubliceerd op: 17 nov. 2022

Wist je dat

Bijna 50% van de huishoudens in Nederland een huisdier heeft? En dat de helft van die huisdieren weer voor de helft uit katten bestaat?

 

Lees hieronder meer fun facts over huisdieren.